Paaspop: tien jaar Thunderbolt, een verhaal apart (video)

SCHIJNDEL - Thunderbolt is eigenlijk een apart dorp binnen het Paaspopfestival. Het bestaat dit jaar tien jaar. Er zijn trouwe bezoekers die op de Paaspopbrug linksafslaan, neerstrijken op het terras van de Thunderbolt en de rest van het Paaspopfestival de area alleen verlaten om te eten. Omroep Meierij ging op zoek naar het Thunderboltgevoel.

Ruige hoek
Het gebied waar Thunderbolt zich bevind wordt ook wel de ruige hoek van Paaspop genoemd. Hier gebeuren zaken die niet altijd het daglicht kunnen verdragen. De muziek staat bekend als stevige rock waar altijd gitaren bij betrokken zijn. Uniek op Paaspop is het flessenbier wat alleen op het Thunderbolt terras wordt geschonken. Omroep Meierij ging op zoek naar het Thunderboltgevoel.

Stage manager
Marco Mers is sinds enkele jaren Stagemanager van de Thunderbolt: “De muziek in Thunderbolt daar gaat mijn hart sneller van kloppen. De punk, metal en de ouderwetse rock”.

Feestje zoals in de kroeg
Bart Thunder is de vorige eigenaar van Thunder Roadhouse een legendarische tent op Stratums Eind in Eindhoven en nu DJ in de Thunderbolt: “Niet alleen als DJ. Eigenlijk zetten we het hele verhaal hier zo’n beetje neer. We komen met een aantal oude barkeepers uit Thunder Roadhouse en we maken er gewoon een feest van op de ouderwetse manier zoals we het vroeger in de kroeg gewend waren”.

Typisch Thunderbolt. Dansende meiden op de bar
De Thunderbolt
Punk, metal en de ouderwetse rock in de Thunderbolt