Paaspop maakt 48 nieuwe acts bekend voor editie 2023

SCHIJNDEL - De organisatie van Paaspop voegde dinsdag maar liefst 48 nieuwe acts toe aan het tot nu toch al indrukwekkende programma.
Een foto uit het archief Paaspop editie 2018
Fotograaf: Jan van Oort

Nog geen oudejaarsavond
“Het is weliswaar nog geen oudejaarsavond, maar de organisatie van Paaspop geeft vandaag alvast een spectaculaire vuurwerkshow”, zo schrijft de organisatie in een persbericht.

Affiche
Toegevoegd aan het toch al behoorlijk indrukwekkende affiche zijn nu ook onder meer de internationaal gevierde top-dj Nina Kravitz; razend populaire electronic acts zoals house/techno- bazen Kobosil, DIØN, ENRICO SANGIULIANO en PAN-pot; de Amerikaanse heavy rockband Limp Bizkit die net als Brutus voor een bruisende circle pit zal zorgen; Eurovisie Songfestival-koning Duncan Laurence; slooppunk van Ploegendienst - maar ook hiphop-bazen als Jack Parow, Joost en Dopebwoy; en geweldige stand-up comedians zoals Andries Tunru en Stefan Hendrikx.
Plus: hostings door Disco Snolly, FLOW, Papi Chulo en SMÈRRIG.

Paaspop 2023 is van vrijdag 7 april tot en met zondag 9 april 2023 op festivalterrein De Molenheide in Schijndel. Op nog slechts enkele vrijdag-tickets na is Paaspop 2023 volledig uitverkocht! Wel zijn er nog Ultimate Experience-tickets beschikbaar waarmee de bezoeker op een unieke manier Paaspop beleeft als luxueuze ultimate experience.

Meer info op: www.paaspop.nl