Overval Schijndels cafetaria Lisa in Bureau Brabant

Schijndel – In de uitzending van het opsporingsprogramma Bureau Brabant op maandag 2 mei is een reconstructie te zien van een overval op cafetaria Lisa in Schijndel. Een overvaller die bewapend met een hamer de eetgelegenheid wil overvallen komt van een koude kermis thuis en gaat er met lege handen weer vandoor.

Reconstructie en bewakingsbeelden
Een man met hamer loopt zondagavond 20 februari cafetaria Lisa aan de Hertog Jan II Laan binnen. Hij heeft zijn gezicht bedekt. Hij roept ‘Money!’ en begint met de hamer hard en meerdere keren op de kassa te slaan. Helaas voor hem gaat die niet open. Het levert alleen een hoop schade op. De eigenaren van de cafetaria zijn echter niet van plan zich zomaar te laten beroven en weten de overvaller de zaak uit te jagen. Hij gaat er zonder buit vandoor. In de uitzending toont de politie een reconstructie van de overval en bewakingsbeelden.

Wie weet er meer
Kun je de politie vertellen wie deze overvaller zou kunnen zijn? Heb je informatie en wil je deze delen? Bel dan met de Opsporingstiplijn 0800-6070. Wil je je naam liever niet noemen? Tip dan anoniem via 0800-7000. Help mee deze zaak op te lossen! Bureau Brabant is het regionale opsporingsprogramma van de eenheden Oost-Brabant en Zeeland West Brabant. Deze productie is een samenwerking tussen het Openbaar Ministerie, Omroep Brabant en Van E-media. Iedere maandagavond wordt het programma uitgezonden op Omroep Brabant vanaf 18.00 uur. Vervolgens wordt het ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

Cafetaria Lisa waar de overval plaatsvond
Fotograaf: Politie Oost-Brabant