Oproep verenigingen in Nijnsel voor deelname informatiemarkt

NIJNSEL - De Dorpsraad in Nijnsel organiseert op 29 januari samen met de Beckart voor alle inwoners een informatiemarkt. Alle clubs, verenigingen en werkgroepen worden uitgenodigd om zich te presenteren aan de inwoners van Nijnsel.

Informatiemarkt
Op deze informatiemarkt krijgen inwoners van Nijnsel te zien wat er allemaal in Nijnsel te doen is. Een ideale gelegenheid voor de verenigingen van Nijnsel om te laten zien waar ze voor staan en waar ze eventueel naar op zoek zijn. Bijvoorbeeld nieuwe leden, vrijwilligers of misschien wel middelen of samenwerking. De informatiemarkt in de Beckart is te bezoeken van 11:00 tot 17:00 uur.

Er is een springkussen voor de kinderen en uiteraard is een markt ook vooral voor de gezelligheid. Alle bezoekers ontvangen bovendien ook nog een lot van een loterij waarbij men kans maakt op een leuke prijs.

Deelname gratis
Deelname voor de verenigingen en clubs is gratis. Er wordt verwacht dat je jouw club op een goede manier laat zien en waar je eventueel naar op zoek bent. Voor deelname en aanmelding stuur een bericht aan planningbeckart@gmail.com.

Informatiemarkt 29 januari in de Beckart in Nijnsel
Fotograaf: GoogleMaps