Oproep nominaties Kunst- en Cultuurprijs Meierijstad

MEIERIJSTAD - Dit jaar wordt voor de derde keer de Kunst- en Cultuurprijs Meierijstad uitgereikt. Inwoners of organisaties uit Meierijstad kunnen kandidaten nomineren voor deze prijs. Er is een prijs voor een professional in de kunst en cultuur én een prijs voor een amateur/vrijwilliger in de kunst en cultuur.

Er worden geen uitgebreide criteria gehanteerd. De prijs wordt beschikbaar gesteld aan personen of organisaties, wonend of gevestigd in Meierijstad, waarvan duidelijk is dat deze zich op zijn of haar manier enorm inzetten of hebben ingezet voor de kunst en/of cultuur in Meierijstad. Een persoon of organisatie waarvan iedereen wel weet dat deze hier recht op heeft.

Jury

Een jury beoordeelt de inzendingen en kiest de genomineerden en uiteindelijke winnaars. De prijs wordt uitgereikt tijdens het korenfestival Rooi Vol Koren op zaterdagmiddag 8 oktober in Sint-Oedenrode.

Nomineren tot 15 september

Kandidaten kunnen eenvoudig worden voorgedragen via de website van de gemeente. Inzendingen dienen te worden gemotiveerd. Nomineren van kandidaten kan tot 15 september.
Het formulier om te nomineren staat vanaf donderdag 21 juli live op deze webpagina.