Open dag Koning Willem I College in Veghel

Het Koning Willem I College heeft een open dag op 1 februari

VEGHEL - Op woensdagavond 1 februari zetten alle locaties van het Koning Willem I College de deuren wagenwijd open. In Meierijstad, Oss, Den Bosch en Land van Cuijk zijn toekomstige studenten van 16.00 tot 21.00 uur welkom om te ontdekken welke studie het beste bij hen past. Zij kunnen zich uitgebreid laten informeren over de opleidingen, de school zelf bekijken en de sfeer proeven.

De open dag is een goed moment om kennis te maken met het Koning Willem I College, de opleidingen en het mbo. Studenten en docenten staan klaar om vragen te antwoorden en ervaringen te delen. Je brengt een bezoek aan de lokalen en praktijkruimten en maakt kennis met verschillende leerbedrijven uit de regio. Je kunt je aanmelden via www.kw1c.nl/open-dagen/een-februari.

Dagje meelopen
Het onderwijs op het Koning Willem I College draait vooral om de praktijk. Naast het bezoeken van de open dag is het daarom ook mogelijk om een dag te komen meelopen. Dan zie en voel je zelf wat je van de school kunt verwachten. Voor meer informatie en aanmelding ga je naar: www.kw1c.nl/meeloopdagen.