Ondernemen in crisistijd (5): Provincie wil soepeler regelgeving

MEIERIJSTAD - De provincie gaat onderzoeken of het mogelijk is om bepaalde regels en voorschriften te versoepelen voor ondernemers. Dat heeft de Commissaris van de Koning, Wim van de Donk, woensdag gezegd tijdens een werkbezoek aan Van Hoof Zachtfruit en Asperges in Olland.

En verder in deze aflevering aandacht voor Restaurant Helden van Kien in St. Oedenrode. Evenals veel andere restaurants ondervindt dit bedrijf enorme problemen van de gedwongen sluiting. En daarom wordt deze week begonnen met een afhaal- en bezorgservice voor lunches en diners.

En over bezorgen gesproken: de boodschappendienst van Jumbo kan de vraag naar het thuisbezorgen van boodschappen niet aan. Zowel het grote aantal nieuwe klanten als het feit dat bijna alle klanten veel meer bestellen dan gebruikelijk, maakt dat er nagenoeg geen mogelijkheden zijn voor nieuwe klanten.

Deze onderwerpen zijn te zien in onze rubriek Meierijstad: Ondernemen in crisistijd dat elk uur wordt uitgezonden in ons tv-programma RondOM en de aflevering is te zien op onze website en via de app.

En voor ideeën en suggesties geldt, tip ons: redactie@omroepmeierij.nl