OMZien naar elkaar: konijnenkooi, knutselspullen en kopje koffie

MEIERIJSTAD – Juist in deze tijd is het extra belangrijk om elkaar met praktische zaken te ondersteunen. Maar de coronamaatregelen zorgen dat dat soms wat lastig is. Omroep Meierij brengt elke week vraag en aanbod bij elkaar in het korte programma ’Omzien naar elkaar. In deel 3 gaat het om een konijnenkooi, knutselspullen en een kopje koffie.

In de derde aflevering van OMZien naar elkaar vraagt De Rietbeemd in Schijndel om hulp bij het verschonen van een konijnenkooi én om knutselspullen. ‘Met je hart Rooi’ vertelt waarom ze graag koffie voor je schenken. Wil jij liever zelf koffie schenken? Dan is ‘Met je hart Rooi’ heel blij met jou aanmelding als vrijwilliger. En ook fijn: je ziet wat de eerste aflevering al opgeleverd heeft.

Gratis meedoen
Ook volgende week is er een een OMZien naar elkaar. Elke inwoner, organisatie of club mag gratis een oproep of aanbod plaatsen bij dit programma. Aan deelname zijn wel een paar spelregels verbonden:
- Vraag en aanbod mogen niet commercieel zijn of reclame bevatten
- Vraag en aanbod zijn 100% vrijwillig en gratis. Vragen om geld, donaties of sponsoring is niet toegestaan
- Vragen om sponsoring, donaties, geld of vrijkaarten is niet toegestaan
- Deelnemers sturen zelf een filmpje in liggend formaat gemaakt met hun mobieltje
- Bij een succesvolle match sturen deelnemers een filmpje in van hun eindresultaat

Filmpjes kunnen ingestuurd worden via redactie@omroepmeierij.nl. Liever een filmpje doorsturen via whatsapp? Dat kan ook. Via redactie@omroepmeierij.nl kun je het telefoonnummer opvragen.

Facebookpagina
Wist jij dat Meierijstad ook een speciale facebookpagina Omzien naar elkaar heeft? Dit is een initiatief om de eenzaamheid in Meierijstad tegen te gaan. Hoe meer mensen deze pagina volgen, hoe beter we samen eenzaamheid kunnen bestrijden! Doe je mee?