OM Actueel over de Rooise fietsvierdaagse, het Open Coffee en Scouting Schijndel

MEIERIJSTAD - Aanstaande zondag worden in het radioprogramma OM Actueel weer actualiteiten uit de regio besproken. Presentator Jos Ploegmakers heeft de volgende onderwerpen verzameld:

Rooise Fietsvierdaagse

Rooifiets organiseert een alternatieve fietsvierdaagse. Door de coronapandemie kan de normale fietsvierdaagse niet door gaan. In de studio hebben wij hier een gesprek over met de voorzitter van Rooifiets Rien Voets.

Open Coffee Het Groene Woud
Open Coffee Het Groene Woud is een netwerkplatform waar je op een laagdrempelige manier je netwerk kunt vergroten en kennis kunt delen. Na enkele maanden door de corona geen bijeenkomsten gehad te hebben is er op woensdag 8 juli weer een in het Heempark in Schijndel. Wij praten hierover met Alma Engelhart een van de organisatoren van Open Coffee Het Groene Woud.

75 jaarScouting Schijndel
Scouting Schijndel bestaat dit jaar 75 jaar en wil dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ter gelegenheid hiervan wordt er ook een reünie gehouden. Arjan van Doleweerd en Pieter van de Berg van Scouting Schijndel zijn te gast in onze studio.

OM Actueel wordt ieder zondag uitgezonden van 11.00 uur tot 13.00 uur op de radio van Omroep Meierij. De presentator van deze week is Jos Ploegmakers.

Tags