Oldschool en Beatles worden opgevoerd in De Afzakkerij

VEGHEL – Cultuurcafé De Afzakkerij in Veghel gaat komend weekend terug in de tijd. Op zaterdagavond 9 maart blaast het One Dollar Quartet oldschool nummers nieuw leven in. De formatie Be Apple doet dat zondagmiddag met Beatles nummers. De toegang tot de optredens is gratis.
Be Apple brengt muziek van de Beatles 'out of the box'.

One Dollar Quartet speelt bekende en onbekende muziek vanaf de jaren ’50 tot het heden. Met een repertoire van onder andere Elvis, Janis Joplin, Johnny Cash, CCR, The Doors en The Beatles is de bedoeling van de band uit Volkel om een nostalgisch gevoel op het podium te brengen. Daarnaast spelen ze ook moderne covers van onder meer Kaleo en Vintage Trouble voor de doorgewinterde rockfan. Het optreden begint om 21.00 uur.

Beatles uit de box
De echte Beatles fan ziet de link tussen de naam van de formatie, het platenlabel Apple en de wereldberoemde voormalige band uit Liverpool. Be Apple won in 2008 de ‘Beatles Unlimited Golden Apple Award’. De Beatles ‘with a twist’ maakte plaats voor Beatles ‘outside the box’. ‘The Beatles’ verveelt nooit volgens Be Apple. Het optreden is van 15.00 tot 17.00 uur.

One Dollar Quartet speelt oude muziek.