OLAT Lentetocht zondag van start

BOSKANT – Op verzoek van Nationale Wandelbond organiseren OLAT en de Rotterdamse Wandel Vereniging gezamenlijk op zondag 25 april een pilot-wandeltocht in het kader van Testen voor Toegang, de kWbn Lentetocht.

Negatieve test verplicht

Toegang en deelname is bij deze pilot-evenementen alléén mogelijk via online inschrijven (hier kies je voor de door jou gewenste afstand en het tijdslot waarbinnen je van start wilt gaan) en men moet zich via één van de speciale teststraten, 40 uur voorafgaande aan het evenement laat testen (en het resultaat negatief is).

Wel koffie en thee

De routes zullen worden uitgepijld en de deelnemers krijgen op het startbureau een routebeschrijving mee. Bij de start en onderweg bij de wagenrusten en de horeca is er koffie/thee-to-go. Er wordt voorzien in toiletvoorziening via mobiele toiletten.

Routes

Vanuit Boskant is een aantal mooie wandelroutes uitgewerkt. Ze voeren onder meer door het populierenlandschap van natuurgebied De Scheeken, langs de rivier de Dommel, door natuurgebied De Geelders met zijn loofbossen en weiden en naar het streekpark Kienehoef met zijn prachtige vijvers.