Noodkreet om vrijwilligers voor 1 Ander Festival

SCHIJNDEL - Het 1 Ander Festival is een begrip in Schijndel en omgeving; Een weekend vol muziek, kunst, cultuur, straatartiesten, kinderactiviteiten en ander eten en drinken. Op zaterdag 11 en zondag 12 juni barst het feest los in het Schijndels Kloosterpark. Hét culturele ontmoetingsfeest is daarbij ook dit jaar op beide dagen gratis te bezoeken.

Oproep voor vrijwilligers
De voorbereidingen zijn in volle gang. De organisatie staat, na twee jaar stil te hebben gezeten, weer te popelen om er een mooi festival van te maken. Maar de organisatie doet tegelijkertijd ook een noodoproep om aan nieuwe vrijwilligers te komen. Al meer dan 25 jaar organiseert Stichting Anders het 1 Ander Festival met uitsluitend vrijwilligers; in de voorbereiding, bij de opbouw, afbouw, maar zeker ook tijdens het festivalweekend. Denk hierbij aan vrijwilligers achter de bar, kassa en helpende handjes bij workshops en optredens. Nieuwe krachten zijn daarbij altijd welkom en in dit geval ook dringend nodig.

Geïnteresseerden kunnen zich via de site www.1anderfestival.nl aanmelden. Op deze site is ook de laatste informatie over het programma te vinden. Voor specifieke vragen en of opmerkingen kun je mailen naar vrijwilligers@stichtinganders.nu


Tekort aan vrijwilligers