Nominaties Kunst- en Cultuurprijs 2022 Meierijstad

MEIERIJSTAD - Dit jaar reikt de gemeente voor de derde keer de Kunst- en Cultuurprijs Meierijstad uit. Inwoners of organisaties uit Meierijstad kunnen kandidaten nomineren voor deze prijs. Een voor professional in de kunst en cultuur én een prijs voor een amateur/vrijwilliger in de kunst en cultuur.

Er zijn geen uitgebreide criteria voor het nomineren. De prijs wordt beschikbaar gesteld aan personen of organisaties, die wonen of gevestigd zijn in Meierijstad, waarvan duidelijk is dat deze zich op zijn of haar manier enorm inzetten of hebben ingezet voor de kunst en/of cultuur in deze gemeente. Een persoon of organisatie waarvan iedereen wel weet dat deze hier recht op heeft.

Nomineren via website
Een jury beoordeelt de inzendingen en kiest de genomineerden en uiteindelijke winnaars. De prijs wordt uitgereikt tijdens een bestaand evenement op het gebied van kunst en cultuur. Dit jaar tijdens korenfestival Rooi Vol Koren op zaterdagmiddag 8 oktober 2022. Wie een potentiële winnaar kent voor de kunst- en cultuurprijs kan deze eenvoudig en voorzien van een motivatie tot 15 september 2022 voordragen via de ebsite www.meierijstad.nl/kunstprijs.


Logo Kunst- en Cultuurprijs 2022