Nog geen spoor van groep die jongen uit Veghel mishandelde

VEGHEL – De politie heeft nog geen spoor van een groep jongeren die een jongen van 17 uit Veghel heeft mishandeld. Dat gebeurde aan de Goordonksedijk in Mariaheide toen de jongen op weg naar huis was. Hij was op Festyland in Volkel geweest.

De politie is bezig camerabeelden te bekijken en verhoort betrokkenen. Iedereen wordt opgeroepen informatie te geven. “Heb jij iets gehoord over dit incident of misschien zelfs beelden gezien? Heb je informatie of was je er misschien wel bij en keek je er alleen maar naar. Spookt het daarom bij jou door jouw hoofd en durf je het thuis niet zo goed te vertellen? Het is nooit te laat om je te melden, want de waarheid duurt het langst,” aldus de politie.

Vrienden kwijt

De vader van de jongen heeft tegenover Omroep Brabant verklaard dat zijn zoon door vijftien tot twintig jongeren werd aangevallen. Volgens de vader waren zijn zoon en anderen onderweg een paar vrienden kwijt geraakt. Toen zij aan een andere groep vroegen of zij hun vrienden hadden gezien ontstond er een vervelende sfeer en dat leidde er toe dat de 17-jarige jongen uit Veghel werd mishandeld. De jongen hield er een kapotte lip, een bloedneus en een pijnlijke nek aan over. Hij heeft dinsdag bij de politie aangifte gedaan.