Nieuwe speeltoestellen voor Speelhonk De Instuif (video)

SCHIJNDEL - De vlaggen hingen zondagmiddag uit bij het gebouw De Zwengel aan de Smaldonkstraat. Er was reden voor een feestje want de nieuwe speeltoestellen van Speelhonk De Instuif werden in gebruik genomen.

Voorzitter Henriëtte Vissers was maar wat trots op het resultaat: “De oude speeltoestellen waren echt aan vervanging toe. We hebben nu prachtig mooie speeltoestellen terug gekregen, en dat moeten we vieren. Dit resultaat hebben we alleen kunnen bereiken met sponsoren, donaties en subsidie. We hebben een heel goede leiding die helemaal uitgezocht hebben wat zouden we kunnen doen met dit als resultaat”.

Dainon en Qiyan mochten samen met de leiding het lintje doorknippen. Daarmee waren de speeltoestellen officieel geopend. Qiyan: “Je kan nu weer lekker klimmen en klauteren. De oude schommels gingen wel heel erg heen en weer”.

Speelhonk De InstuifSpeelhonk De Instuif is elke zondagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur open voor kinderen in de leeftijd 6 t/m 11 jaar. Speelhonk De Instuif is te vinden in Jeugdgebouw De Zwengel aan de Smaldonkstraat 6 in Schijndel. Kijk voor meer info ook op website: www.de-zwengel.nl

De nieuwe speeltoestellen worden in gebruik genomen
Fotograaf: Jan van Oort
Dainon en Qiyan helpen bij de opening van de speeltoestellen
Fotograaf: Jan van Oort
Vlaggen uit bij De Zwengel aan de Smaldonkstraat