Nieuwe seizoen Blauwe Kei

Het nieuwe theaterseizoen van De Blauwe Kei gaat gewoon in september van start. De kaartverkoop start op donderdag 27 augustus. Vrienden van De Blauwe Kei kunnen met voorrang bestellen vanaf dinsdag 25 augustus.
“Het nieuwe seizoen wordt natuurlijk heel anders dan normaal, maar zeker niet minder interessant”, geeft directeur Harry Vermeulen aan. “Samen met vele creatieve theaterproducenten werken we nu volop aan een bijzonder en origineel theaterprogramma 20-21. Artiesten zijn supergemotiveerd om na lange tijd weer live voor publiek op te kunnen treden en je ziet dat ze ongekende creativiteit gebruiken om te kunnen spelen. Zo slaan diverse grote namen een nieuwe weg in door ‘kleiner’ of akoestisch te spelen en ontstaan er daarnaast zelfs verrassend veel nieuwe, op deze tijd gemaakte voorstellingen.”
Het nieuwe seizoen wordt in tweeën ‘gehakt’, wat betekent dat er na de zomer wordt gestart met de verkoop van voorstellingen van september t/m december. De tweede helft van het seizoen gaat op een later moment in de verkoop, daarover maken de podia en producenten in oktober nieuwe afspraken. Daarnaast zullen de speellocaties en de stoelcapaciteiten van het theater, afhankelijk van de op dat moment geldende RIVM richtlijnen, aangepast zijn.

Tags