Nieuwe leerlingen kunnen zich eind maart aanmelden bij Elde College

SCHIJNDEL – Groep 8-leerlingen en hun ouders kunnen zich binnenkort vooraanmelden bij het Elde College. Eerst kunnen leerlingen en hun ouders of verzorgers een inschrijfformulier invullen. Daarna plannen ze een afspraak in om zich in te schrijven voor het Elde College op 26, 27 of 28 maart. Het ingevulde formulier wordt tijdens de afspraak doorgenomen, potentiële leerlingen en ouders krijgen antwoord op al hun gestelde vragen. Zo wordt de vooraanmelding definitief gemaakt.
Basisschoolleerlingen kunnen op 26, 27 en 28 maart een afspraak maken om zich in te schrijven.

Groep 8-leerlingen hebben de afgelopen periode onder meer kennis gemaakt met het Elde tijdens informatie- en workshopavonden, het Open Huis en de minilessen. Aanstaande donderdag staat er nog één kennismakingsactiviteit op de kalender, namelijk de kennismaking met de musicalklas.

Duidelijk beeld
De middelbare school, die gevestigd is in Schijndel en Sint-Michielsgestel, hoopt met de activiteiten een duidelijk beeld te geven van het Elde. De school vertrouwt erop dat groep 8-leerlingen de basisschoolperiode op een fijne manier afsluiten en dat ze na de zomervakantie starten aan een leuke en leerzame tijd op de middelbare school.
Ga via de onderstaande QR-code naar de aanmeldprocedure van het Elde College.

Ga via deze QR-code naar de aanmeldprocedure van het Elde College.