Nieuwe hoofdkantoor Van Berkel Groep geopend

Op de open dag konden bezoekers ook zelf aan de slag.
Fotograaf: Van Berkel Groep

VEGHEL/EERDE – Van Berkel Group heeft een nieuw hoofdkantoor en nieuwe centrale werkplaats aan de Doornhoek in Veghel. Op zaterdag 10 september werd de opening gevierd met een groots personeelsfeest. Op zondag 11 september was er een open dag. Het startschot daarvoor werd gegeven door Mevrouw Ina Adema, Commissaris van de Koning in Noord-Brabant en de heer Jan Gooijaarts, wethouder van Meierijstad.

Ontmoetingsplek
Mevrouw Ina Adema, Commissaris van de Koning in Noord-Brabant en de heer Jan Gooijaarts, nieuwbouw van maar liefst 85.000 m2 moet volgens het bedrijf vooral een ontmoetingsplek worden. Dat geldt nadrukkelijk voor het opleidingscentrum waar vakmensen opgeleid worden. De nieuwbouw biedt onderdak aan meer afdelingen, die daardoor ook eenvoudiger en gemakkelijker kunnen samenwerken. Met de verhuizing van de nieuwbouw verdwijnt het bedrijf uit Eerde.

Duurzaam
De nieuwbouw is duurzaam. Logisch, omdat Van Berkel onder meer actief is in bouwstoffenrecycling. Het gebouw is gemaakt van herbruikbare materialen en van grondstoffen die Van Berkel via recycling zelf gemaakt heeft. Het gebouw is ook gasloos en op het dak liggen zonnepanelen.

BEKIJK OOK: deze video over de bouw van het nieuwe hoofdkantoor.