Nieuwe eigenaren voor Plus supermarkt Schijndel.

SCHIJNDEL -Joey Betrams (30) en Lysanne van Reijen (28) worden eind maart de nieuwe ondernemers van de Plus supermarkt in Schijndel.

Zoals bekend heeft Wim Eijkemans begin dit jaar bekend gemaakt dat hij stopt met zijn vestiging in Schijndel en zich volledig gaat richten op de Plus-winkel aan de Botermarkt in Uden. Zijn dochter gaat de tweede Plus winkel in Uden centrum beheren en dus moest de Plus Coöperatie die eigenaar is van van Plus op zoek naar een nieuw ondernemers echtpaar.

Lysanne van Reijen is de dochter van de Plus winkelier in Veldhoven en kent het vak en de Plus dus van binnen en van buiten.

Het toekomstige echtaar, dat dit jaar had willen trouwen maar vanwege de covid pandemie dat even heeft uitgesteld, zegt ontzettend blij te zijn om de kans te krijgen “de prachtige winkel in Schijndel te mogen gaan runnen”.

De Plus winkel in Schijndel is al jarenlang in veel opzichten betrokken bij heel veel ontwikkelingen, evenementen en verenigingen in Schijndel en Wim Eijkemans, die het wat rustiger aan wilde gaan doen, heeft alle vertrouwen in de nieuwe ondernemers, die hij ook pas woensdag 3 februari voor het eerst heeft ontmoet.