Nieuwe cursus ‘Aan de slag met je mobiel’

MEIERIJSTAD- Voor inwoners van Veghel is het mogelijk om binnenkort mee te doen aan de cursus ‘Aan de slag met je mobiel’. Speciaal voor mensen die meer willen doen met hun smartphone. De cursus is gratis en bedoeld voor volwassenen. Bij voldoende aanmeldingen is de eerste les op vrijdag 10 maart. Locatie is nog niet bekend.

Deelnemers aan de cursus leren bijvoorbeeld: gebruik van whatsapp, videobellen, gebruik van apps en hoe die veilig te installeren op de telefoon. De cursus bevat tien bijeenkomsten van 10.00 tot 12.30 uur.

Certificaat
Vlak voor Carnaval is een smartphone cursus afgerond in de Lapvoet in Veghel. Tien deelnemers kregen na tien weken onder begeleiding van een docent van KW1C een certificaat. Nieuwe deelnemers kunnen zich opgeven bij Diana van het Digitaalhuis via: 06 83 99 22 78, of mail naar dianavanrossum@nobb.nl.

Voor meer informatie is er elke woensdag van 9.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur van het DigiTaalpunt in Het Medisch Huis in Veghel. Uiteraard kunnen mensen ook terecht met vragen in de bibliotheek, Markt 1, Veghel.

Smartphonecursus
Fotograaf: Ons Welzijn