Nieuw kunstgrasveld voor Schijndelse korfballers

SCHIJNDEL - Een feestelijk moment, dinsdag op het terrein van korfbalvereniging Schijndel ‘17. Daar wordt een nieuwe toplaag gelegd op het kunstgrasveld. Sportwethouder Coby van der Pas nam een kijkje en complimenteerde de werkers van Top Grass met hun werk.

Op meerdere plekken in Meierijstad wordt gewerkt aan het opknappen van de kunstgrasvelden. Voor het werk van KVS ‘17 wordt gebruik gemaakt van onder meer kunstgras dat op andere plekken in de gemeente niet meer nodig was. Er was een kleine tegenvaller omdat de onderlaag van het veld aan de Rooiseheide niet in goeie staat bleek te zijn. Die moest ook worden vervangen. Maar verder ging het werk zo vlot dat met ingang van het nieuwe seizoen de Schijndelse korfballers op een nieuw veld kunnen spelen.

De hoofdaannemer heeft voor het karwei tijdelijk extra personeel aangenomen. Dat waren mensen van Event Facility Group in Erp. Die mensen hadden als gevolg van de coronacrisis minder werk en zo konden ze toch aan de gang blijven. Van de Pas prees deze samenwerking als een mooi voorbeeld van hoe bedrijven in Meierijstad elkaar helpen

Aanbrengen belijning
Aanbrengen belijning
Wethouder Coby van de Pas complimenteert medewerkers