Nieuw filmseizoen Blauwe Kei

VEGHEL - Op maandag 25 september begint het nieuwe filmhuisseizoen van de Blauwe Kei met de ontroerende film Nowhere Special.
Het is een indringend en lief Brits drama over een vader die een belangrijke keuze moet maken voor de toekomst van zijn zoontje. De film begint om 20.15 uur in de Grote Zaal bij de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade.

 James Northon speelt John, een 35-jarige vader die voor een moeilijke keuze staat. Hij heeft niet meer lang te leven en gaat daarom op zoek naar de perfecte ouders voor zijn zoontje. Hij denkt te weten wat hij zoekt, maar het perfecte gezin blijkt niet te bestaan. Toch moet John een beslissing nemen.
Nowhere Special is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De chemie tussen James Northon en Daniel Lamont als de vierjarige Michael is fenomenaal. De film van Uberto Pasolini raakt diep en zindert lang na. Tijdens Film By The Sea werd Nowhere Special bekroond met de publiekprijs.
Tickets voor Nowhere Special kosten €10,- (inclusief een drankje) en zijn te bestellen viawww.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa