Na 2 jaar weer kermis in Nijnsel

NIJNSEL – Het weekend van 10 tot en met 13 juni staat in Nijnsel in het teken van de kermisfeesten. In 2020 en 2021 kon dit festijn niet doorgaan, maar dit jaar belooft het een waar spektakel te worden. De dorpsraad Nijnsel Doet Het!, De Beckart en café ‘t Straotje 2.0 slaan dit jaar hiervoor de handen ineen. Samen brengen zij een gevarieerd programma voor jong en oud.

BBQ-festijn
Zo komen de autoscooters naar Nijnsel en net zoals bij de vorige editie is ook Stef Stunt Piloot weer geboekt. En wie kan de hele rit op een rodeostier uitzitten? Uiteraard is er ook een draaimolen voor de allerkleinsten en er is volop vermaak voor jong een oud. Ook de Joy is open tijdens de kermisdagen. Het BBQ-festijn tijdens de kermis in 2019 was dermate geslaagd dat het voor herhaling vatbaar is, concludeerde de organisatie. Die staat nu gepland voor zaterdag 11 juni van 16.00 tot 20.00 uur.

Spannende bingo
Voor de ouderen organiseert men maandagmiddag 13 juni een Diner-Bingo event. Vrijwilligers van Thuis in Neijnzel en het eetpunt Nijnsel serveren de gerechten uit die Ton de Louw kookt. Na het diner gaan diverse prijzen de deur uit tijdens een spannende bingo. Simone Sleegers wordt voor de muzikale invulling deze middag. Aanvang diner is om 12:00 uur. Kaarten zijn te koop bij de Beckart evenals de tickets voor de BBQ.

Draaimolen voor de jeugd
Fotograaf: Archief