Muzikale koningsdag- en nacht bij De Afzakkerij

VEGHEL – Dat dit weekend in het teken van Koningsdag staat, is ook Cultuurcafé De Afzakkerij niet ontgaan. Tijdens koningsnacht zal ‘Verdraaid Vinyl’ de gasten aan het dansen zetten. Op Koningsdag is er op de Noordkade de hele dag livemuziek te horen.
HOAX

DJ’s Victor en Reinier van Verdraaid Vinyl zullen hun uitgebreide platencollectie van verzameld vinyl ten gehore brengen. Mensen kunnen tijdens deze avond ook hun eigen vinyl meebrengen, de Dj’s zullen deze dan ook draaien. Verdraaid vinyl zal vanaf 20:00 uur gaan spelen.

Op zaterdag is er van 11:00 tot 16:00 allerlei muziek van diverse straatmuzikanten te horen zijn tijdens de vrijmarkt op de Noordkade. Zo kunnen bezoekers onder het genot van allerlei soorten muziek de marktkramen afstruinen.

Vanaf 14:00 uur zijn er in De Afzakkerij liveoptredens van de bands ‘HOAX’ en ‘Summerstars’. HOAX is een formatie van zes muzikanten uit Heesch. Zij spelen Rockcovers op hun eigen manier. Van Joy Division tot Pearl Jam, maar dan net even anders. Summerstars zorgt voor een mix van oude hits met het beste van nu. En dat alles in de vorm van verschillende medleys.