Muziekprogramma in de Afzakkerij heeft dit weekend een Amerikaans tintje

VEGHEL - Café de Afzakkerij op de Noordkade in Veghel heeft dit weekend weer een vol muziekprogramma. Het programma is veelzijding, met onder andere bluegrass en funk. Vooral Amerikaanse muziek komt aan bod. Sterker nog; één van de bands die optreedt komt uit de VS.

Op zaterdagavond treedt namelijk de Amerikaanse band Jim Bows & the Flycatchers op. Deze band tourt door heel Europa en speelt een mix van bluegrass, americana en roots & folk muziek. Leuk detail is dat de band letterlijk een familie is; Jim Bows treedt namelijk samen met zijn zonen Bensch en Josh op.

Zondagmiddag is het tijd voor West Coast Project. Deze Brabantse coverband speelt soul, funk en rock covers. Bands en artiesten die voorbijkomen zijn onder andere TOTO, Michael McDonald en Michael Jackson. Zoals de naam van de band al aangeeft is het muziek die vooral aan de westkust van Amerika doet denken.

Jim Bows & The Flycatchers treedt zaterdagavond op om 21:00 uur. West Coast Project kan je op zondagmiddag bewonderen om 15:00 uur.