Musical ‘Midzomerroos’ blijkt voltreffer met meer dan 800 bezoekers

SCHIJNDEL – Meer dan 800 bezoekers, jong en oud, hebben dit weekend in ’t Spectrum in Schijndel genoten van de musical ‘Midzomerroos’ die door ruim 40 medewerkers van de theatergroep Phoenix Cultuur op de planken werd gebracht.

En zelfs zondagmiddag, toen het eindelijk weer eens een keer mooi en zonnig weer was in het weekend, was er een ‘volle bak’ bij de vierde en laatste uitvoering. ‘Het is echt een fantastische belevenis geweest waar we ongelooflijk veel enthousiaste reacties op hebben gekregen”, aldus Lilian van Overbeek, de regisseuse van ‘Midzomerroos’. Midzomerroos is een spannend verhaal over prinses Aurora die zichzelf tijdens het midzomerfeest prikt aan een doorn van een roos en dan in diepe slaap valt. En wat er verder in die droom dan allemaal gebeurt, dat hebben dus meer dan 800 bezoekers het afgelopen weekend kunnen zien.

En…ook alle inwoners van Meierijstad kunnen dat alsnog zien, want van deze voorstelling zijn opnames gemaakt en Omroep Meierij zendt die binnenkort uit. Lilian van Overbeek is inmiddels al weer bezig met een nieuwe voorstelling voor volgend jaar. En hoewel ze al wel een idee heeft wat er gaat komen houdt ze dat nog even geheim. “We moeten het eerst intern nog doorspreken, maar dat we volgend jaar opnieuw met iets heel moois komen, daar ben ik van overtuigd”, aldus de gedreven regisseuse van Phoenix Cultuur zondagmorgen in de radio uitzending van de 55Plusshow op OSR920 Omroep Meierij.
Luister hieronder naar het hele interview.