Mini-filmfestival met lunch in ‘t Spectrum

SCHIJNDEL - Genieten van films met een lunch tussendoor? Het kan zondag 29 oktober in ’t Spectrum tijdens een mini-filmfestival.

Om 10.30 uur start het festival met The Fabelmans van Steven Spielberg. In deze grotendeels autobiografische film demonstreert Steven Spielberg nog maar eens zijn filmtalent. Een vertelling over familie en kiezen voor je geluk.
Van 13.10 tot 14.00 uur is er een lunch met lokale-en fairtrade producten. Vanaf 14.00 is de ontroerende film Comedy Queen van Sanne Lenken te zien. Een dertienjarig meisje verliest haar moeder. Ze neemt het besluit om Comedy Queen te worden, om haar immens verdrietige vader weer te laten lachen. Deze film weet een bewonderenswaardige balans te vinden tussen ernst en lichtheid. Ook zeer geschikt voor jongeren. Inschrijven kan op de afzonderlijke films en/of de lunch. Reserveren via www.schijndelfilm.nl.

Fairtrade
Het mini-filmfestival vindt plaats tijdens de Nationale Fairtrade week. Deelnemers wordt gevraagd op vrijwillige basis een (houdbaar) fairtrade product te kopen in de winkel en dit mee te brengen naar het festival. Deze producten worden gedoneerd aan de Voedselhulp van de Vincentiusvereniging Schijndel.