Mini-filmfestival Filmclub Schijndel

De natuurfilm Wolf geeft een prachtig en zeldzaam inkijkje in het wolvenbestaan

SCHIJNDEL - Een feelgoodfilm in de ochtend, een opzienbarende natuurfilm in de middag en daar tussenin een gezellige lunch. Filmclub Schijndel organiseert zondag 27 november in samenwerking met ’t Spectrum een mini-filmfestival.

De ochtend start om 10.30 uur met ‘Falling for Figaro’, een romantische komedie, die tegelijk een mooie laagdrempelige kennismaking biedt met bekende aria’s uit de operamuziek. Een passend begin van de zondagochtend.

Natuurfilm Wolf
Na de lunch wordt om 14.00 uur de veelbesproken film ‘Wolf’ vertoond. Regisseur Cees van Kempen levert een opzienbarende natuurfilm die geheel in het teken staat van de terugkeer van de wolf. Deze natuurfilm geeft een prachtig en zeldzaam inkijkje in het wolvenbestaan. Een film die jong en oud zal aanspreken; een echte familiefilm voor de zondagmiddag!

Er kan naar keuze voor de verschillende onderdelen ingeschreven worden. Voor meer informatie over de films en lunch en voor het reserveren van tickets zie www.schijndelfilm.nl.

Op dinsdag 29 november vertoont Filmclub Schijndel in Het Gasthuis een bijzondere wereldcinemafilm, die geheel in het teken staat van liefde voor film. Aanvang 20.00 uur, online reserveren via www.schijndelfilm.nl.