Middelbare scholieren komen samen tijdens open podium

VEGHEL - Op 27 juni vindt ‘Come Together’ plaats. Een open podium voor de leerlingen van het Fioretti College, Zwijsen College en Elde College. Zij gaan aan de slag met een breed scala aan kunstvormen.

Come Together is een samenwerking tussen de drie middelbare scholen en Cultuurkade Meierijstad en vindt plaats in de Blauwe Kei in Veghel. Hier worden leerlingen uitgenodigd om te zingen, dansen, performen, musiceren en exposeren. Van beeldende kunst-expositie tot open podium. Come Together staat volledig in het teken van kunst en cultuur.

De leerlingen van het Elde College en Fioretti College hebben ongeveer 15 acts in petto. Daar komen de optreden van het Zwijsen College en de kunst-expositie nog bij. Het belooft dus een goedgevulde avond te worden. “Zo’n echte, grote theaterzaal is voor leerlingen natuurlijk prachtig. En ook onze collega’s zijn heel enthousiast”, zegt Doreth Donkers, cultuurcoördinator van het Elde College. “Het wordt een héle vette ervaring, zowel voor deelnemers als voor bezoekers”, voegt Terry Emons, cultuurcoördinator van het Fioretti College, daaraan toe. “Iedereen moet dus vooral komen, wij hebben er heel veel zin in!”

Come Together begint om 19:30 uur in de grote zaal van de Blauwe Kei. Voor meer informatie en/of tickets, kan men terecht op https://www.blauwekei.nl/agenda/5167/het-open-podium/come-together