Met Zomerpalet van Welzijn De Meierij de zomer door

MEIERIJSTAD - Tijdens de zomervakantie liggen de cursussen en vele activiteiten bij Welzijn De Meierij stil. Daarom houdt Welzijn De Meierij elke woensdagochtend het Zomerpalet. Niets is verplicht, koffiedrinken en buurten mag ook.

Op 10 augustus staat fairtrade en creatief centraal. Wat houdt fairtrade in? Arni Bennik van Stichting Fairtrade Gemeente Meierijstad geeft uitleg. Daarna mag ieder een fairtrade tas versieren. Aanmelden is verplicht.
Op 17 augustus is er Boel K-Ree. Dat is Jeu de Boules met vierkante kubussen. In samenwerking met Petanque Vereniging ‘Wij Liggen’ uit Schijndel wordt dit spel gespeeld en iedereen kan meespelen.
Op 24 augustus worden bloemstukjes gemaakt. Materialen worden verzorgd. Aanmelden verplicht. En op 31 augustus is er als afsluiting een bingo.
De activiteiten zijn elke keer van 10:00 uur tot 12:00 uur in Ontmoetingsruimte Welzijn De Meierij aan Steeg 9F in Schijndel. Kosten zijn 2,50 euro. Vragen? Bel dan naar 073-5441400 of mail naar info@welzijndemeierij.nl