Meierijstad bedankt vrijwilligers met gratis filmfestival

Vrijwilligers kunnen kiezen uit één van deze drie gratis films

MEIERIJSTAD – De gemeente Meierijstad stuurt vrijwilligers die zich belangeloos inzetten binnen de gemeente op zaterdag 10 december gratis naar de film. Zij kunnen dan in theater de Blauwe Kei in Veghel kiezen uit drie actuele films. Er zijn per film 440 stoelen beschikbaar en na afloop krijgt iedereen een gratis consumptie.

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor de gemeente. Dankzij hen worden activiteiten georganiseerd en kunnen clubs en verenigingen goed functioneren. Gemeente Meierijstad is erg trots op deze vrijwilligers en wil hen graag persoonlijk bedanken door het filmfestival te organiseren.

De volgende films zijn geselecteerd voor het gratis filmfestival:
13.00 uur Silence of the tides
16:00 uur Ticket to Paradise
20.00 uur Bullet train

Aanmelden met actiecode
Vrijwilligers kunnen zichzelf aanmelden voor één film naar keuze met een actiecode. Alle vrijwilligersorganisaties van Meierijstad hebben per e-mail een persoonlijke uitnodiging ontvangen met daarin de actiecode. Aanmelden kan via de website van www.blauwekei.nl/vrijwilligersdag. De vrijwilligers mogen zelf een plek uitkiezen in de zaal. Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.