Meer deelnemers optocht Papgat; route ongewijzigd

SINT-OEDENRODE/PAPGAT - Vele Papbuiken en Papbuikinnen hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om hun creaties aan het publiek tentoon te spreiden tijdens de grote optocht van Papgat op zondag 11 februari. Het aantal deelnemers is vergeleken met 2023 gestegen.
De route van de Papgatse optocht

Om 12:49 uur zal de Prinsessenwagen van prinses Hanneke Pap d’n Urste de hoek van de Hertog Hendrikstraat en de Heuvel het peloton aantrekken, waarna het op het Kerkplein de overige deelnamers voorbij zal laten, om vervolgens achter aan te sluiten. De optochtcaravaan trekt vervolgens over de Borchmolendijk richting de Lindendijk (rond 13:19). Een half uur later zal de stoet linksaf slaan richting de Ollandseweg om enkele minuten later de weg te vervolgen op de Van Rijckevorsel van Kessellaan.

Het feestgedruis zal via de Philippusstraat (rond 14:25) en het Ameroyenhof (rond 14:40) terugkeren naar de Markt, waar het einde van de optocht is. De route is dus ongewijzigd ten jaar en zal wederom aan iedereen de ruimte bieden om alle deelnemers goed te bekijken. Het enige wat nog een beetje mee zal moeten zitten, is het weer. Maar een beetje regen mag de pret niet drukken!

Een overzicht van de deelnemers