Meelopen met de OLAT Wandeldagen

SINT-OEDENRODE – Wandelsportvereniging OLAT organiseert op 5, 6 en 7 augustus voor de 38e keer de OLAT Wandeldagen. Dit 3-daags wandelevenement telt 5 afstanden: 15, 20, 30 en 40 km en een gezinswandeling van 10 km. De routes gaan hoofdzakelijk over onverharde paden. Startplaats is Natuurpoort De Vresselse Hut, Vresselseweg 33 Sint-Oedenrode waar men al van 07.00 uur kan aanlopen.

Volgens de organisatoren zijn er drie prachtige wandelroutes uitgezet in het mooie meanderende Dommeldal, door bossen, langs akkers en weilanden en door het fraaie populierenlandschap waar deze streek om bekend is. Behalve een variatie aan landschappen, zijn ook historische plekken in de routes verwerkt en er is aandacht voor cultuur.

Wagen- en caférusten
Op vrijdag, zaterdag en zondag voeren de wandelroutes afwisselend in de richting van Lieshout, Wijbosch en Olland. Je stapt hier direct midden in de natuur. Onderweg richt OLAT wagenrusten in en er zijn ook caférusten. Nadere informatie over starttijden en inschrijfgelden vind je op https://www.olat.nl/olat-wandeldagen. Hier vind je ook een uitgebreide voorbeschouwing.

Een OLAT rustpunt
Fotograaf: Bron: OLAT