Meedoen met Wereldlichtjesdag

Zondag 13 december - Stilstaan bij elk kind dat gemist wordt

SCHIJNDEL - Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is. Tijdens Wereldlichtjesdag zullen we samen gedenken en herinneren.

Niet samen dit jaar

Vanwege corona is het dit jaar niet mogelijk om samen te herdenken in het Kloosterkapel van Annahof - Sint Barbara. Wel heeft u de mogelijkheid om de gegevens van het gemiste kind op te geven. De werkgroep Wereldlichtjesdag zorgt dan voor een kaarsje met de naam van uw kind en een ster in de kerstboom, dat bij u persoonlijk af wordt afgegeven. Zo kunt u toch samen, in gedachten, van deze dag een bijzondere dag maken door op zondag 13 december om 19.00 uur het kaarsjes te laten branden. Natuurlijk mag de ster ook thuis in de kerstboom gehangen worden.

Adresgegevens

U kunt de naam van uw kind en u verdere adresgegevens doormailen naar hansentessadelaat@gmail.com van de werkgroep WereldLichtjesDag van Dorpsraad Wijbosch, zodat u thuis een kaarsje en een ster kunt ontvangen.