Mantelzorgers blij met verwenpakket

MEIERIJSTAD – De gemeente heeft deze week in Meierijstad een groot aantal mantelzorgers verrast met een verwenpakket. Gewoon als bedankje om te laten weten dat het werk van mantelzorgers heel erg op prijs wordt gesteld.

Dat gebeurde op diverse plaatsen en op verschillende manieren. Op sommige plaatsen konden de mantelzorgers het verwenpakket ophalen, zoals in Sint-Oedenrode waar wethouder Rik Compagne zelf hielp bij het uitdelen, maar in andere kernen werd het pakket soms ook bij de mensen thuis bezorgd. Op deze wijze zijn in Meierijstad 2300 mantelzorgers in het zonnetje gezet met een mantelzorgcadeau, bestaande uit producten van diverse lokale winkeliers. Eén ding was overal hetzelfde: De attentie werd door alle mantelzorgers bijzonder op prijs gesteld.

Ook mantelzorger?
Wie zich herkent in de mantelzorger, zich ook wil inschrijven of die vragen of behoefte heeft aan een luisterend oor, kan gerust contact opnemen: Voor Schijndel en Sint-Oedenrode via 073-5441400 of mantelzorg@welzijndemeierij.nl Voor Veghel: via 088-3742525 of mantelzorgveghel@ons-welzijn.nl