Maddy Goossens krijgt Penning van Verdienste Meierijstad

VEGHEL – Maddy Goossens uit Erp heeft maandagavond in Veghel uit handen van burgemeester Kees van Rooij de Penning van Verdienste van de gemeente Meierijstad ontvangen.
De Erpse ondernemer kreeg deze onderscheiding tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het POM, het Platform Ondernemend Meierijstad.
Naast ondernemer is Maddy Gossens vele jaren als vrijwilliger actief geweest voor de Contactgroep Veghelse Ondernemingen, voor sportverenigingen en is hij nog nauw betrokken bij de ontwikkeling van het Omnipark in Erp.
En burgemeester Kees van Rooij noemde ook nog nadrukkelijk zijn rol als voorzitter van het comité Meierijstad Mijmert dat o.a. geleid heeft tot de Mijmerij bankjes na de corona-pandemie.
IBN
De nieuwjaarsbijeenkomst van het POM vond plaats bij IBN Veghel en POM-voorzitter Herman Molenaar noemde het inspirerend dat juist op een dag als ‘Blue Monday’ een dergelijke bijeenkomst kon worden georganiseerd bij een bedrijf dat enorm inspirerend bezig is om inhoud te geven aan het begrip ‘sociale inclusiviteit’.
IBN-directeur Maarten Gielen maakte vervolgens duidelijk hoe IBN het begrip ‘Met werk meer mens’ daadwerkelijk aanpakt.De ruim 300 aanwezigen konden daarna met eigen ogen zien wat voor een bijzonder bedrijf er schuil gaat achter de deuren van IBN in Veghel