Maarten Teekens als Easy Elvis in De Afzakkerij

VEGHEL- In juni staan er op de zondagmiddagen drie luisterconcerten geprogrammeerd in De Afzakkerij. Voor komende zondag 21 juni is het de beurt aan Songman Maarten Teekens.

Optredende artiesten verzorgen elke middag twee optredens van een uur, om 14.00 uur en om 16.00 uur. Per optreden zijn voorlopig 30 bezoekers welkom. Deze moeten vooraf een kaartje reserveren voor zes euro. Hiervoor krijgen ze toegang tot het luisterconcert twee consumpties. Reserveren kan via www.ticketkantoor.nl/shop/luisterconcerten

Nu de overheidsmaatregelen in het kader van de coronacrisis wat zijn versoepeld kunnen liefhebbers weer genieten van livemuziek. Bezoekers van het concert om 14.00 uur kunnen tot 15.15 uur in De Afzakkerij verblijven. Daarna wordt deze ontruimd en gereinigd. Bezoekers van het optreden om 16.00 uur kunnen tot sluitingstijd blijven.

De concerten kennen nog wel enkele restricties. Zo zullen alle bezoekers voor binnenkomst een korte gezondheidscheck ondergaan. Natuurlijk gelden ook de voor iedereen geldende richtlijnen van het RIVM. Bezoekers moeten bezoekers aan een tafel plaatsnemen met inachtneming van 1,5 meter afstand.

Mogelijk kunnen vanaf 1 juli weer meer bezoekers worden toegelaten. Gasten worden vriendelijk verzocht om de ingang van de Cultuurfabriek (skatebaan) te gebruiken.

Maarten Teekens is een veelzijdige muzikant met een voorliefde voor ouderwets goede liedjes. Met zijn fijne stem en akoestische gitaar geeft hij mooie live optredens met een aangenaam volume. Maarten zorgt voor de ontspannen sfeer. Hij speelde in verschillende bands, waaronder BluefisH. Hij treedt regelmatig op met andere bands en verzorgt solo optredens voor een gevarieerd publiek.