Maaike Widdershoven weer te bewonderen in musical

KELDONK – Na 8 jaar speelt Maaike Widdershoven weer in een musical. Van 22 tm 26 juni staat de Keldonkse zangeres op de planken in de musical Ganesha geproduceerd door Stichting Theater.

“Na 8 jaar zing èn speel ik weer eens in een prachtige kleine en indringende musical. In een rol waar ik lekker mijn tanden in kan zetten” schrijft Widdershoven op haar Facebookpagina. Maaike vertolkt de rol van Margreet, een zakenvrouw. Alles is bij haar gestructureerd, alles is op orde. Ze is hard van buiten maar van binnen zit er héél veel wat ze niet snel toelaat. Margreet gaat met haar vriendin Karin, Marleen van der Loo, naar India op vakantie. Karin is het tegenovergestelde van haar. Zweverig, chaotisch, vrolijk, tenminste zo lijkt dat, schrijft Maaike Widdershoven over haar musicalrol.

Zelf komen kijken
Hoe het verhaal verder loopt? Volgens Maaike zal er veel herkenning in zitten vooral op gebied van vriendschappen. Wat je deelt of niet deelt met elkaar en waarom wel of niet. Wat dat uiteindelijk oplevert moet je zelf maar komen bekijken in de Gelderlandfabriek in Culemborg, adviseert ze.

Trots
De eerste toneelrepetitie heeft ze inmiddels achter de rug. “Het is goed goed om al te voelen hoe de rollen zich gaan verhouden. Heerlijk! Met Jeroen Pfaff als Ganesha en Alexander Boone als veel verschillende mannen. Trots ben ik dat ik hieraan meedoe. Nog trotser op het feit dat deze kleine Stichting Theater de kop boven het maaiveld uitsteekt en het aandurft om goede mooie producties te maken met een club hele enthousiaste gepassioneerde mensen. Voor en achter de schermen” verduidelijkt Maaike.

Poster over aankondiging musical Ganesha met Maaike Widdershoven