Luistercafé in het teken van de ‘Stones’

VEGHEL – Op vrijdag 7 juni staat een nieuwe editie van het Luistercafé op het programma. Dit keer vindt het plaats in de Podiumzaal op de Noordkade en staat helemaal in het teken van The Rolling Stones. Luistercafé Noordkade is een initiatief van Bibliotheek Meierijstad in samenwerking met Cultuur Haven Veghel.

The Rolling Stones heeft eigenlijk geen introductie nodig. De wereldberoemde band met onder andere zanger Mick Jagger en gitarist Keith Richards schreven tientallen liedjes waar jong en oud nog steeds naar luistert. Of je er nu wel of niet van houdt, meezingen met (I Can Get No) Satisfaction, Brown Sugar en Start me Up gaat gewoon vanzelf.

Spider & The Fly zorgt op deze avond voor de ‘vibe’ van de Rolling Stones. Met twee gitaren en twee vocals brengt dit duo het repertoire van The Stones terug naar de basis. Het wordt een ‘feest der herkenning’ om met hun eigen woorden te spreken. Behalve muziek wordt het publiek ook getrakteerd op een muzikale Stones-quiz. Spider & The Fly is vernoemd naar een nummer van The Rolling Stones uit 1965. Deze laatste editie van het seizoen begint om 20:30 uur.