Luister mee naar de 55 Plusshow

MEIERIJSTAD – Luister je zondag ook weer mee naar de 55 Plusshow? Stem jouw apparatuur dan tussen 11.00 en 13.00 uur af op 107.1 FM of een van de andere mediakanalen van Omroep Meierij.

We zijn live in de Annakapel in Wijbosch. Daar laten cursisten van Studio Hooi hun creatieve werken zien. Pauline de L’Or doet verslag. We waren de afgelopen week in de Blauwe Kei waar senioren volop oefenden voor hun optreden van De Gouden Dans. De voorstelling vindt zondag 4 juni plaats op het grote podium van het Veghelse theater. Het enthousiasme straalt er vanaf.

5 Jaar EHBO
Heb je altijd al willen weten wat een klapstoelconcert is? Dan moet je zondag zeker luisteren want Wern van Asseldonk van muziekvereniging OBK uit Erp legt het aan ons uit. Noteer alvast op de kalender: zondag 4 juni, 14.00 uur, Keldonkse molen. Daar is het te doen. Bij wie wij ook ons oor te luisteren leggen is Riny van Dijk van EHBO-vereniging Veghel. Deze hulpverleningsclub viert over een week haar 75-jarig bestaan.

Radio aan
Antoon Buiting meldt zich tijdens de uitzending met een mooi Meierijs verhaal, het nieuws uit de bibliotheek van Meierijstad horen we van Sonja van den Heuvel en Louis van Londen is zondag namens Schrijverscollectief Meierij verantwoordelijk voor het Gedicht van de Week. Dus radio aan, benen op tafel en koffie of thee bij de hand. Veel luisterplezier.