Luister mee als je de koffers uitpakt

MEIERIJSTAD – Ben je net weer terug van vakantie, dan wil je snel weer te weten komen wat er de komende tijd voor senioren te doen is in de regio. Stem hiervoor zondag 27 augustus van 11.00 tot 13.00 uur af op de 55 Plusshow op Omroep Meierij.

We spraken met Johan Paashuis over de Ouderenkermis in Sint-Oedenrode die hij dinsdag 29 augustus samen met enkele kermisexploitanten organiseert. Speciaal voor 65 plussers uit deze kern van Meierijstad. Men heeft altijd prijs.

Hulp bij reparaties Mocht bij thuiskomst blijken dat er iets kapot is wat je als oudere zelf niet kunt repareren, dan wijzen we je op de Klussendienst en het Repaircafé van Welzijn De Meierij. Edwin Voets en Johan Ploeg leggen in de uitzending uit waarvoor en hoe je hen kunt bereiken.

Tijd voor vrijwilligerswerk?
Bianca van der Stappen brengt samen met Team Welzijn van De Watersteeg in Veghel op 21 september Wereld Alzheimerdag onder de aandacht van onze luisteraars. Voor zowel deze activiteiten bij De Watersteeg als die bij de Klussendienst en Repaircafé zijn vrijwilligers onmisbaar. Misschien toch goed om tijdens het uitpakken van de koffers naar de 55 Plusshow te luisteren. Via 107.1 FM of de mediakanalen van Omroep Meierij. We draaien trouwens ook leuke muziek uit de jaren ’70. ’80 en ’90. Alleen daarom al luisteren veel mensen naar dit seniorenprogramma, Moet je ook eens doen.