Lokaal talent gaat tijdens Pop&Colour optreden met Jan Dulles

SINT-OEDENRODE – Een aantal lokale bands gaat tijdens het Pop&Colour Festival optreden met 3Js-zanger Jan Dulles. Daarnaast is tijdens het Rooise festival ook de Marcel Fisser Band (bekend van De Beste Zangers) aanwezig.
Jan Dulles
Fotograaf: Robert Gort

Elk jaar wordt er een nationaal bekende artiest uitgenodigd die samen met de bands van Pop&Co het festival afsluit. Dit jaar is dat Jan Dulles. De bands bereiden op 6 juni het optreden voor met een masterclass van de 3Js-zanger en de begeleidingsband Sir, die onder leiding staan van Aron Raams (bekend van Gare Du Nord). Alle bands gaan op zondag 16 juni (de tweede dag van het Pop&Colour Festival) muziek uit het repertoire van Dulles ten gehore brengen.

Verder zal er op zondag een markt zijn, waar allerlei creatieve activiteiten te doen zijn voor zowel jong als oud. Ook hangt er dan een groot scherm, waarop de EK-wedstrijd tussen Nederland en Polen te zien is. Op het Heldenpodium zullen lokale (jeugd)verenigingen en groepen livemuziek verzorgen.

Zaterdag
Nieuw tijdens deze editie van het festival is het muzikale arrangement op zaterdagavond. Drie bands van Pop&Co openen de avond. Singer-songwriter William Ben zal zijn nieuwe EP ten gehore brengen. Ook kunnen mensen kijken en luisteren naar een optreden van Burtsko. Het programma deze avond wordt afgesloten met de ‘Beste Zangers van Meierijstad’. Vijf lokale zangers zullen dan optreden, onder leiding van de Marcel Fisser Band, onder andere bekend als begeleidingsband bij het tv-programma Beste zangers.

Het Pop&Colour Festival vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 juni in Streekpark Kienehoef. Meer informatie over het festival is te vinden op www.popencolour.nl.