Lokaal talent bij Open Podium Schijndel

Lokaal talent krijgt een kans tijdens Open Podium Schijndel.

SCHIJNDEL – Komende vrijdag 2 juni organiseren ‘t Spectrum in Schijndel en Phoenix Cultuur weer een Open Podium. Lokaal muziektalent krijgt de kans om op te treden onder begeleiding van een band met professionele muzikanten. Bezoekers zijn welkom om vanaf 21.30 uur in de Podiumzaal van ‘t Spectrum te komen luisteren onder het genot van een drankje. De toegang is gratis.

Lokaal muzikaal talent
Tijdens deze editie van het Open Podium betreden de volgende talenten het podium: Renee Vloet, Floor van Uittert, Willem Bennenbroek, Lienne Hek, Mickey Vennings, Dana van den Helm, Floor Gooijaarts & Sanne Lievense.

De begeleidende band bestaat uit: Arthur Mols (drums, The Reverend, Hillstreet, Rauw Staal), Bart van Zandvoort (bas, Starman - David Bowie Tribute, Twenty Sixs), Niels van Heel (toetsen, Baby Blue), Kornelis Lievense (gitaar), Lenny Lievense (presentatie, backing vocals).

Iedereen kan zich aanmelden voor toekomstige edities van het Open Podium via: openpodiumschijndel@gmail.com. Houd de Facebookpagina van Open Podium Schijndel in de gaten voor het laatste nieuws.