Line-up Vudel Vrijdag bekend gemaakt

VEGHEL - Er zijn alleen deze week nog Vroege Vogels tickets beschikbaar voor het Vudel carnavalsfeest op vrijdag 17 februari. Vanaf komend weekend gelden de normale prijzen. Tevens heeft de organisatie de line up bekend gemaakt.
Carnavalsfeest Vudel Vrijdag
Fotograaf: Joris Bisschops

De line up
In willekeurige volgorde een aantal namen die optreden op 17 februari. Feest DJ Ruud, de party-dj die alle units van Festivals al onveilig heeft gemaakt. Tom Renash. DJ Daroon & Jurgen. Team Disco Snolly, disco-knallers zoals je ze het liefst hoort. DJ Galaga. Effe Serieus. Zanger Hans (Joel Borelli), dé feestmaker uit het Zuiden des lands. Mr Mouse. Raymon Hermans, brengt je in hypnose.

Area’s
Er is op Vudel op meerdere plekken te genieten van gezelligheid en vliegende confetti. Zo zijn de Skoefels weer bereid gevonden een café-ke op te bouwen waar je de welbekende deuntjes van hun huis-dj’s kunt beluisteren. Je kunt lekker meelallen met de mannen van de Biercantus terwijl ook Nel’s Schuurcafé niet ontbreekt. Ook kun je tattoo laten zetten op Vudel.

Tickets en meer informatie
Deze week zijn er nog tickets met Vroege Vogel korting beschikbaar. Vanaf komend weekend gelden normale prijzen. Meer info over tickets en optredens op www.vudel.nl