Lezing Marjan Berk en Jerry Goossens over ouder worden

SCHIJNDEL - In de Raadzaal van het RAADhuis/Bibliotheek Schijndel zijn donderdag 3 november de schrijvers Marjan Berk en Jerry Goossens te gast. Centraal staat het thema ouder worden en hoe je daar op een gezonde manier mee omgaat. Uiteraard allemaal luchtig en ludiek verwoord. Deze lezing is een initiatief van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken en sluit aan op Nederland Leest. Dat staat dit jaar in het helemaal in het teken van oud worden in deze tijd. De aanvang is 20.00 uur.

Marjan Berk (1932) en Jerry Goossens (1965) schreven allebei over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Elk vanuit hun eigen belevingswereld. Marjan over lichamelijke ongemakken die niet meer verdwijnen, behulpzame voetgangers die je ongevraagd het zebrapad over sleuren en behandeld worden alsof je morgen dood neervalt. Terwijl Jerry in Het grote ouwe lullen boek schrijft over haaruitval, een beginnend buikje, minder uithoudingsvermogen en impotentie. Samen gaan ze met elkaar in gesprek, waarbij ze het publiek trakteren op een ongedwongen avond met volop humor en relativering.

Kaarten
Toegangskaarten voor de lezing kosten 10 euro. Leden van de Bibliotheek en CJP-leden betalen 7 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.nobb.nl/activiteiten en bij alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Deze lezing is onderdeel van de reeks: Tussen de Regels.

Marjan Berk en Tjerry Goossens
Fotograaf: Bibliotheek Meierijstad