Lettertypes: jongeren in de bibliotheek (video)

MEIERIJSTAD – Ook voor jongeren is er van alles te doen in de bibliotheek. Van studeren tot spelletjesavonden en boeken speciaal voor jongeren. In aflevering 8 van Lettertypes duiken we in de activiteiten voor jongeren bij de bibliotheek.

De bibliotheek is er voor iedereen. Dat weten de meeste mensen wel. Maar weet jij ook wat er allemaal te doen is in de bibliotheek? Het bruist er van de activiteiten, bijeenkomsten en cursussen.

Dat laten we zien in de serie Lettertypes. In 10 afleveringen krijg je een beeld wat er voor en achter de schermen gebeurt bij de bibliotheek Meierijstad. In aflevering 8 gaat het over jongeren in de bieb. Ook voor hen is er van alles te doen bij Bibliotheek Meierijstad.

Sanne Sleutjes vertelt over een spelletjesavond van Dungeons & Dragons in de bieb. Nienke Hutten leest voor uit 'Woorden van Glas' over (online) pesten, en vertelt over het boekengenre 'young adult'. Ten slotte vertelt Annemarie van Rij over boeken voor anderstaligen.

Lettertypes is een co-productie van Omroep Meierij, bibliotheek Meierijstad en Emile Kalmann tv. De aflevering is elk uur na RondOM bij Omroep Meierij op tv te zien.