Lenteconcert Eigen Wijs in Afzakkerij

Orkest Eigen Wijs

VEGHEL - Seniorenorkest Eigen Wijs, onderdeel van Muziekvereniging Frisselstein, speelt zaterdag 4 mei van 16.00 tot 17.00 in de Afzakkerij op de Noordkade in Veghel haar Lenteconcert. De toegang is gratis. In verband met 4 mei speelt het orkest ingetogen gedragen nummers. Op het programma staan nummers als: Napoli di Notte, Pirates of the Caribbean en Smoke on the water.

Het orkest bestaat momenteel uit ruim dertig enthousiaste muzikanten en repeteert wekelijks op de Noordkade. De muzikanten komen uit de gehele regio en vinden het leuk om samen, onder leiding van professionele dirigent, allerlei soorten muziek te maken. Van harmonie tot popmuziek. Alle leden van het orkest zijn lid van Muziekvereniging Frisselstein. Er spelen regelmatig muzikanten van het Groot Orkest mee om, waar nodig, Eigen Wijs te versterken.

Veelgevraagd orkest
Het repertoire bestaat uit harmoniemuziek en populaire muziek zoals: The Universal Band, Celtic Air, Door de Wind, Longstreet Dixie en vele meer. Tijdens de optredens worden de nummers door de tweede dirigent met wetenswaardigheden aangekondigd, waardoor het publiek extra betrokken wordt. Eigen Wijs is een veelgevraagd orkest voor concerten, festivals, recepties en gezellige sfeervolle muziekmiddagen.