L’Attague speelt rock met passie in De Afzakkerij

L'attague

VEGHEL- De uit Geldrop afkomstige band L’Attaque bestaat uit ervaren rockers die putten uit jarenlange professionele ervaring. Op zondag 20 november om 15.00 uur staan ze op het podium van de Afzakkerij op de Noordkade in Veghel.

Hun repertoire bestaat uit overbekende rockklassiekers van o.a. Foo Fighters, Deep Purple, Queen en Lenny Kraviz , maar ook uit ongebruikelijke nummers of onverwachte keuzes zoals muziek van Stevie Wonder of The Sparks. De toegang is gratis.

Stuwende kracht
Al bij de openingsakkoorden van het eerste nummer ben je getuige van een indrukwekkende muziekmiddag – een krachtig en energiek optreden met een diversiteit aan opvallende rocknummers. Stuwende kracht van de band is de Engelse drummer Jed Jones. Al op zijn tiende drumde hij voor het eerst voor publiek als begeleider van zijn vader tijdens een jazz-optreden. Jones raakte als tiener betrokken bij de lokale York muziekscene en speelde in toonaangevende bands en als studiomuzikant. Met The Bogus Brothers speelde hij twaalf jaar lang op veel locaties en festivals door het hele land en later ook in Ierland en Europa.

Na meer dan tweeduizend optredens verliet Jed de band om een nieuw leven in Nederland op te bouwen. Met L’Attaque pakte hij de draad weer op.