Laatste tickets voor Paaspop editie 2023 in de verkoop

Paaspop kondigt tevens de eerste acts voor editie 2023 aan

SCHIJNDEL - Maar liefst 75% van de tickets voor Paaspop 2023 is al verkocht. De start van de laatste online tickets is zaterdag 19 november om 11:00 uur. Speciaal voor liefhebbers uit Schijndel en omgeving zijn er vrijdag 18 november nog enkele hard copy tickets beschikbaar. Deze worden vanaf 17:00 uur verkocht bij tabakszaak Jan van Roessel in de Hoofdstraat.

Nieuw op Paaspop
Nieuw voor 2023 is het Ultimate VIP Ticket. Met dit ticket kan de Ultimate VIP-bezoeker bij aankomst op de speciale VIP Parking dicht bij het festival parkeren. De ingang is via een speciale VIP backstage ingang. Daar heb je als VIP-bezoeker toegang tot het populaire backstage-café ‘t Kiske en ook tot de prachtige Paaspop Vip Lounge: een zeer exclusieve sfeervolle lounge waar haute cuisine hapjes & drankjes worden aangeboden. Deze laatste zijn bij het ticket inbegrepen.

De Paaspop editie 2023 is op vrijdag 7 april tot en met zondag 9 april 2023. De vorige editie trok ruim 100.000 bezoekers naar het Schijndelse festivalterrein De Molenheide.
Meer info en de eerste aangekondigde acts op de website van Paaspop.

De 'beroemde' trap op Paaspop
Fotograaf: Jan van Oort