Laatste kans op aanvullen plaatjes ‘Schijndel in Vogelvlucht’

Heemkundekring Schijndel biedt laatste plaatjes verzamelalbum aan

SCHIJNDEL - ‘Schijndel in Vogelvlucht’ is de titel van het nieuwe verzamelalbum dat door Plus Bertrams en de Heemkundekring Schijndel dit jaar is uitgebracht. De bijbehorende plaatjes konden worden gespaard bij het boodschappen doen. Het album laat de geschiedenis van Schijndel zien aan de hand van 13 uiteenlopende thema’s, waaronder attentiestenen, boerderijen, evenementen, de Tweede Wereldoorlog en nog veel meer.
Veel belangstelling tijdens de ruildag voor plaatjes in verzamelalbum 'Schijndel in Vogelvlucht'
Fotograaf: Jan Lomans

Laatste kans om het album vol te krijgen
In maart werd een drukbezochte ruildag georganiseerd. Door de grote belangstelling kreeg niet iedereen de kans om ontbrekende plaatjes te scoren. Alle overgebleven plaatjes zijn terechtgekomen bij de Heemkundekring. Voor diegene die nog plaatjes te kort komen is er nu een laatste kans om op zaterdag 1 juni tijdens de Open Dag in het Spectrum het album aan te vullen. Dat kan in de ruimte van Heemkundekring Schijndel op de eerste verdieping van 12:00 tot 17:00 uur

Indien u vóór 30 mei een e-mail stuurt naar secretariaat@heemkundekringschijndel.nl met de ontbrekende nummers en uw naam dan liggen de plaatjes op zaterdag voor u klaar. Even binnenlopen in de Heemkamer en ter plekke een lijstje afgeven kan ook.

Veel belangstelling tijdens de ruildag voor plaatjes in verzamelalbum 'Schijndel in Vogelvlucht'
Fotograaf: Jan Lomans